Sistem ERP dezvoltat pentru compania Logosol, cu scopul de a îmbunătăți fluxul activităților de comerț și servisare a utilajelor de construcții.
Pentru mai multe informații despre companie, vizitați: http://www.logosol.ro

Principalul domeniu de activitate al companiei, este reprezentat de activitățile de comert și de servisare a utilajelor de construcții.

Inițial nu am înțeles importanța unui ERP pentru compania noastră. Apoi după o discuție cu cei de la Diginesis, am fost mult mai receptiv la necesitatea de a face un pas înainte în activitatea companiei noastre Logosol SRL și am decis să ne implementam o astfel de soluție informatică.
 
Colaborând cu compania Diginesis am intrat în contact cu o echipă de profesioniști specializați în implementarea și configurarea unui ERP modern, de la care am primit informațiile și suportul necesar unei astfel de colaborări pe care am demarat-o și desfășurat-o cu mult succes.
 
În prezent, activitatea companiei se desfășoară mult mai ușor, am redus din timpii de activitate și acoperim rapid diferitele necesități ale departamentelor, întrucât platforma Odoo ne oferă cu ușurință toate informațiile și facilitățile de care avem nevoie.
 
Nu credeam că totul poate fi acum atât de ușor în activitatea companiei noastre și dacă aș da timpul înapoi nu aș mai fi dispus să lucrez fără o astfel de platformă informatică.
 
Mă bucur în continuare de o bună colaborare cu firma Diginesis pe partea de consultanță și mentenanță și recomand oricărei firme în curs de dezvoltare să apeleze la servicile acestei companii și la platforma Odoo pe care o folosesc și eu cu evidente satisfacții.
Cosmin Ursu
General Manager Logosol